Székelyfalat
IFS FoodE mentes hentesE mentes hentes
Adalékanyag / Tartósítószer / Színezék mentes
TermékekÜzletekRólunkKapcsolat

Rólunk

“Adalék-, színezék-, tartósítószermentes és gyerekbarát hentesáru Erdély szívéből“

A Benedek család 2008-ban alapította meg a húsfeldolgozó vállalkozását, mely a Benedek márknév alatt működött. A cég élelmiszeripari tevékenysége kimagasló volt. Mivel a fejlődő irányzat azt mutatta, hogy az emberek egyre inkább igényt tartanak az egészséges táplálkozásra, a család 2012-ben elindított egy másik vállalkozást, ott ahol 1977-től vágóhíd üzemelt Gyergyószentmiklóson. Itt készülnek azóta is az ízletes Székely Falat termékek. Termékkínálatunkban a sertéshúsból (mangalicát is beleértve) előállított termékek mellett, megtalálhatóak a baromfi, ló, juh, marha és vadhúsból készült különlegességek is. Mivel számunkra nagyon fontos fogyasztóink és családtagjaik egészségének megőrzése, kizárólag adalék- és tartósítószermentes termékeket állítunk elő, melyek hagyományos hidegfüstöléssel készülnek. Kezdetben a személyzet 45 emberből állt, akik naponta 2.000 kg-ot termeltek, de amint nőtt a kereslet a termékeink iránt, a személyzetet is növelni kellett, hiszen a legkorszerűbb gépek mellett a munkálatok nagy részét még mindig szorgos kezek végzik el. Napjainkban a foglalkoztatottak száma 145 szakképzett munkatárs, akik 5.000-6.000 kg-ot termelnek naponta, ami biztosítja sok ember megélhetését és kiváló szakmai fejlődését. Termékpalettánkban megtalálhatóak a szalámi- és kolbászfajták, kemencében sült specialitások, disznófősajt és pástétomok, töltött húsok. Előállítunk szezonális termékeket is, ilyenek a véres, májas, főtt szalámik, mangalica sertés húsából készült termékek, miccs-paszta. Termékeinket hazai és export piacokon értékesítünk egyaránt. Nagyon keresettek a különleges ízvilágú vad termékeink: a vaddisznó szalámi és kolbász, a szarvas szalámi és kolbász. Fontos megemlítenünk, mivel a Székely Falat termékek nem tartalmaznak semmiféle glutént, laktózt és allergén anyagokat, a táplálékallergiában vagy táplálékintoleranciában szenvedő fogyasztóink is bátran választhatják. Termékeink gyerekek körében is nagy sikernek örvendenek, egyik közkedvelt termék a gyerekbarát csirkemellvirsli.

A csomagoló üzemrész kialakításának köszönhetően lehetővé vált a korszerű és tetszetős megjelenésű, tálcás vákuumcsomagolt, illetve védőgázas szeletelt termékek gyártása. Munkatársaink a termékeket szeletelik, csomagolják és naponta kiszállítanak az ország területén található bemutató üzleteinkbe, továbbá partnereinek együttműködésével a hagyományos termékeket előnybe részesítő élelmiszerboltokba. Fogyasztóink megvásárolhatják a termékeket helyi piacokon a mozgó hentesboltokban is. Több kereskedelmi lánc beszállítójaként is jelen vagyunk: Auchan, Lidl Carrefour, Kaufland, Mega Image, Remarkt. Export tekintetében jelentős piacokat látunk el hagyományos hentesáru készítményeinkkel, melyek partnereink segítségével jutnak el a fogyasztókig különböző országok területein, így Magyarországon, Angliában, Németországban, Olaszországban, Belgiumban.

Büszkék vagyunk eddig elért sikereinkre melyek közül megemlítjük az aranyérmes Füstölt Mangalica kolbászt. Ezt a minősítést 2014-ben a Csabai Kolbászfesztiválon, a Szárazkolbász verseny külföldi szárazkolbász kategóriájában nyertük el, ugyanakkor 2019-ben szintén a Csabai Kolbászfesztiválon, a Nemzetközi Szárazkolbász versenyén, külföldi kategóriában III. helyezést kaptuk meg a Házi Pikáns kolbásszal. Mindig figyeltünk arra, hogy a fogyasztók elvárásainak való megfelelés, a törvényi előírások, az élelmiszer-biztonsági, higiéniai és környezetvédelmi szabályok, valamint az etikai és erkölcsi normák betartása a sikeres működés elengedhetetlen feltétele. Társaságunk a fogyasztói bizalmat az Európában is használt és elismert minőségbiztosítási rendszerek és élelmiszerbiztonsági szabványok által is garantálja, ennek megfelelően a legmagasabb szakmai és minőségbiztosítási tanúsítványokkal rendelkezik, ugyanis 2018-ban sikeres IFS szabvány szerinti tanúsítványt könyvelt el. Székelyföld egyik kiemelkedő márkájaként felelősséggel tartozunk fogyasztóinkért, akik számára termékeinket előállítjuk, környezetünkért és a közösségért, melyben működünk. Gondosan odafigyelünk arra, hogy termékeink mindig a legízletesebbek legyenek, valamint hogy minden esetben megfeleljenek a legmagasabb minőségi elvárásoknak, ezzel megköszönve a fogyasztók termékeinkbe vetett bizalmát. Törekszünk arra, hogy folyamatosan bővítsük termékkínálatunkat és innovatív stratégiánknak köszönhetően akár igényt teremtsünk újszerű termékötleteinkkel. Elkötelezettek maradunk a húskészítmények minőségének általános javítása és a fogyasztók maximális ízlés szerinti igényeik kielégítése mellett. Továbbra is ezzel az előremutató szemlélettel tekintünk a jövőbe, szem előtt tartva a folyamatos fejlődést. Célunk, hogy minél szélesebb körben megismerjék és fogyasszák termékeinket mind a hazai és külföldi piacon.

Vissza Fel
Székelyfalat
MenüTermékekCímKapcsolat
Termékek
Üzletek
Rólunk
Kapcsolat

Proiect fuziune
Füstölt szalámik
Főtt, füstölt szalámik
Füstölt kolbászok
Főtt, füstölt kolbászok
Pástétomok
Fősajt
Sonkák
Friss készítmények
Más termékek
Grill készítmények
Tekercsek
Füstölt termékek
Szezonális termékek
Specialitások
Mangalica termékek
Vad termékek
Egalizált tömegű termékek
Szeletelt termékek
Kossuth Lajos utca 211. szám
Gyergyószentmiklós
Hargita megye
Románia
Telefon: +4-0266-364.697
E-mail:


Könyvelőség:
Mobil: +4-0725-530.316
E-mail:
© 2024 Authentic Meat SRLMotiveKészítette a ColorWeb