Újdonságok

Székely sonka szalámi

Csont nélküli csirkemell, só, természetes fűszerek.

Zsivány felvágott

Sertéscomb, só, természetes fűszerek. Nem tartalmaz hozzáadott nátruim szódiumot. Nem fogyasztható műbél!

Kemencés tűrt hús

Csont nélküli császárhús, só, természetes fűszerek. Sütéssel előállitott termék. Hagyományosan kötözött.

Székely rakott sertés comb

Sertéshús, fehérkaraj, só, természetes fűszerek. Sütéssel előállitott termék. Hagyományosan kötözött.

Friss grill kolbász

Sertéshús, só, természetes fűszerek. Nyersen füstölt termék. Természetes bél. (sertés bél).

Vad felvágott

Szarvas hús, vaddisznó hús, sertés hús, só, természetes fűszerek. Fött, duplán füstölt termék. Fogyasztásra nem alkalmas műbél.
További termékek
Rólunk
"A hagyomány íze!"
Az AUTHENTIC MEAT KFT fiatal ügyvezetők ötlete alapján jött létre, olyan új húskészítmény család piacra dobása céljával, melyek a sajátos készítési, füstölési eljárásoknak és megjelenési formájának köszönhetően hagyományos termékeknek nevezhetőek. Az élelmiszerpiacon az ilyen termékek kereslete nőtt, a vásárlók mindinkább ezeket keresik.

A lehetőség egy előzőleg húsfeldolgozásra szakosodott helyiség bérlésével adódott, ahol elvileg létezett az ehhez szükséges felszerelés és technológiai munkafolyamat, csak alkalmazni kellett a hagyományos termékek előállításához, illetve új helyiségeket kellett kialakítani, mint például a hideg füstöléshez alkalmasat, ami e gyártási módszer jellegzetessége. A személyzet e téren szakképesítéssel, tapasztalattal rendelkezik, a fiatalok pedig munkahelyükön tanulnak, képzik magukat.

Az elképzelés gyümölcsözőnek bizonyult, változatos termékcsaládot fejlesztettünk ki, szalámi- és kolbászfajtákat, kemencében sült specialitásokat, disznófősajtot és pástétomokat, töltött húsokat, szezontermékeket: vérest, májast, főtt szalámikat, mangalica disznó húsából készült termékeket, miccspasztát. Termékeink hagyományosak az elkészítési módot és a megjelenítési formát tekintve.

Termékeinket e célra felszerelt áruszállító gépkocsival (mobilhentessel) juttatjuk el direkt a fogyasztóhoz, piacokra és vásárokra, vagy saját bemutatóüzleteinkbe Gyergyószentmiklósra, Csíkszeredába, Sepsiszentgyörgyre. Ezenkívül a cég elindulása óta (2012 december) kizárólag a hagyományos termékekre szakosodott cégek rendelik az egész ország területén Barót, Brassó, Bukarest, Csernáton, Kézdivásárhely, Marosvásárhely, Nagybánya, Nagyszeben, Székelyudvarhely. A gyűjtött tapasztalat, a kiszolgálószemélyzet felé történő azonnali és nem utolsósorban az interneten elérhető oldalakon történő visszajelzések igazolják, hogy termékeinket a fogyasztók kérik, a minőségét elismerik.

Az eddig gyűjtött tapasztalat, a kiszolgáló személyzet felé irányuló azonnali véleményezés és az interneten elérhető oldalakon kapott visszajelzések is azt igazolják, hogy termékeinket a fogyasztók kérik, a minőségét elismerik.
Vissza Oldal teteje
KezdőoldalTermékeinkÜzleteinkRólunkElérhetőség