Újdonságok

Székely sonka szalámi

Csont nélküli csirkemell, só, természetes fűszerek.

Zsivány felvágott

Sertéscomb, só, természetes fűszerek. Nem tartalmaz hozzáadott nátruim szódiumot. Nem fogyasztható műbél!

Kemencés tűrt hús

Csont nélküli császárhús, só, természetes fűszerek. Sütéssel előállitott termék. Hagyományosan kötözött.

Székely rakott sertés comb

Sertéshús, fehérkaraj, só, természetes fűszerek. Sütéssel előállitott termék. Hagyományosan kötözött.

Friss grill kolbász

Sertéshús, só, természetes fűszerek. Nyersen füstölt termék. Természetes bél. (sertés bél).

Vad felvágott

Szarvas hús, vaddisznó hús, sertés hús, só, természetes fűszerek. Fött, duplán füstölt termék. Fogyasztásra nem alkalmas műbél.
További termékek
Kezdőoldal
"A hagyomány íze!"
Akárhányszor felidézem a gyerekkorunkban átélt disznóvágások hangulatát mindig örömmel tölt el, emlékszem napokat készültünk rá, hogy aztán fél évig a család lakmározhasson a sok finom falatokból.

Ilyenkor összekerült a család apraja-nagyja, így többen átélhettük a vidék egyik ősi hagyományát. Mivel ezeknek a hagyományoknak a követése egyre ritkább és mindenki olyan szeretettel beszél azokról a finom házi termékekről, 2012 telén úgy döntöttünk, hogy Székelyfalat márkanév alatt elhozzuk Önnek nagyanyáink ízeit, hogy a nosztalgia helyett a mindennapokban élhesse meg a kulináris hagyományokat és megőrizzük azokat gyerekeink, unokáink számára.

Helybéli gazdáktól felvásárolt sertésekből olyan termékeket készítünk, amelyek receptjeit déd- és nagyszüleinktől tanultuk, a véres-májas hurkától, disznófősajttól kezdve a kolbászokon át a füstölt szalonnáig, csavart húsig, sonkáig. A hagyományt az egészséggel ötvözzük fogyasztóink számára, száműztünk mindent, amit a címkéken E betűvel szoktak jelölni.

Nagy örömmel tölt el, ha Ön segít nekünk véleményével, javaslatával, továbbá igényeivel ami a termékbővítést illeti, állunk bármikor rendelkezésére. Legyen ez egy csapatmunka, Ön elképzeli, mi kivitelezzük. A sok pozitív visszajelzés, melyeket nap mint nap Önöktől kapunk visszaigazolás számunkra, hogy fáradságos munkánknak "megért a gyümölcse."
Íme pár hozzászólás:

Molnár Gyöngyvér

"Kívánom magamnak, mindíg legyen annyi pénzem, hogy tőletek tudjak vásárolni.Gratula!!"

Judit Fülöp

"Ha Gyergyóba megyünk ki nem hagyjuk a vásárlást ebből a sok hagyományos falatból, vásárolj te is, meglátod megéri, minden nagyon finom!"
További visszajelzések
Vissza Oldal teteje
KezdőoldalTermékeinkÜzleteinkRólunkElérhetőség