Produse noi

Salam secuiesc cu suncă

Pulpa de porc, carne porc, slanina, sare, condimente naturale. Membrana artificiala necomestibilă!

Salam secuiesc cu suncă

Pulpa de porc, carne porc, slanina, sare, condimente naturale. Membrana artificiala necomestibilă!

Ruladă la cuptor

Piept de porc fara os, sare, condimente naturale. Produs obtinut prin coacere, legat traditional cu sfoara.

Ruladă secuiasca de porc

Carne de porc, cotlet de porc, sare, condimente naturale. Produs obtinut prin coacere, legat traditional cu sfoara.

Cârnați Grill

Carne porc, sare, condimente naturale. Produs crud afumat. Membrana naturala.

Salam de vânat

Carne de cerb, carne de mistre, carne de porc, sare, condimente naturale. Produs fiert éi dublu afumat. Membrana artificiala necomestibila.
Alte produse
Despre noi
Slogan text
Firma S.C. AUTHENTIC MEAT S.R.L. este rezultatul iniţiativei unor întreprinzători tineri în scopul introducerii pe piaţă a unei noi categorii de produse din carne, specifică prin modul de pregătire, prin modul de afumare, prin forma de prezentare, și anume: produsele tradiţionale. Acest segment, pe piaţa produselor alimentare este în ascensiune, cerinţele consumatorilor se orientează din ce în ce mai mult către această categorie de produse.

Oportunitatea s-a ivit prin închirierea unei locaţii, care anterior a avut ca profil de activitate prelucrarea cărnii. Dotarea si fluxul tehnologic, în principiu existau, trebuiau doar adaptate la tehnologia aplicată pentru produse tradiţionale, respectiv create noi spaţii, ca cea de afumare la rece, atât de specifica acestor tehnologii. Personalul de fabricaţie este specializat în acest domeniu, cu experienţă acumulată, iar generaţia tânără se specializează la locul de muncă.

Ideea s-a dovedit fructuoasă, s-a dezvoltat o gamă de produse cu o diversitate mare: salamuri și cârnaţi afumaţi, specialităţi afumate, specialităţi la cuptor, tobe si pateuri, rulade, produse de sezon: sângerete, caltaboș, salamuri fierte, produse din carne de porc, specia mangaliţa, pastă mici, toate având un caracter tradiţional, atât prin modul de prelucrare, afumare, cât și prin forma de prezentare.

Valorificarea produselor, se face prin distribuţie cu autofurgoneta specializată, direct către consummator, în pieţe și târguri ocazionale, sau în magazinele de prezentare proprii, ca cele din orasele: Gheorgheni, Miercurea Ciuc, Sf. Gheorghe. De la înfiinţarea firmei (2012 decembrie) și realizarea primelor șarje de produse tradiţionale, produsele au fost și sunt solicitate de firme specializate în comercializarea acestor produse ,din întreaga ţară, ca Barót, Brassó, Bukarest, Csernáton, Târgu Secuiesc, Târgu Mureș, Baia Mare, Sibiu, Odorheiu Secuiesc. Experienţa acumulată a confirmat că aceste produse sunt solicitate de consumatori, calitatea produselor este apreciată, feed-back-ul este rapid, direct către persoană de deservire, sau prin site-uri specializate accesibile.

Procedura de înregistrare și atestare a produselor fabricate ca produse tradiţionale este in derulare, prin finalizarea acestei proceduri produsele vor căpăta o valoare "simbolică" superioară.
Înapoi Sus
Prima paginăProduseleMagazineleDespre noiContact