Despre noi
Firma S.C. AUTHENTIC MEAT S.R.L. s-a înfiinţat prin concepţia administratorilor, de o generaţie tânără, în scopul introducerii pe piaţă a unei noi categorii de produse din carne, specifică prin modul de pregătire, prin modul de afumare, prin forma de prezentare, și anume: produsele tradiţionale. Acest segment, pe piaţa produselor alimentare este în ascensiune, cerinţele consumatorilor se orientează din ce în ce mai mult către această categorie de produse.

Oportunitatea s-a ivit prin închirierea unei locaţii, care anterior a avut ca profil de activitate prelucrarea cărnii. Dotarea si fluxul tehnologic, în principiu existau, trebuiau doar adaptate la tehnologia aplicată pentru produse tradiţionale, respectiv create noi spaţii, ca cea de afumare la rece, atât de specifica acestor tehnologii. Personalul de fabricaţie este specializat în acest domeniu, cu experienţă acumulată, iar generaţia tânără se specializează la locul de muncă.
Detalii aici!
Contact
Slogan text
SC AUTHENTIC MEAT SRL
Str. Kossuth Lajos Nr. 211.
Gheorgheni, Jud. Harghita
România

Telefon:+4-0266-364.697
E-mail: office[arond]szekelyfalat.ro

Contabilitate:
Mobil:+4-0725-530.316
E-mail: contabilitate[arond]bunatatidinsecuime.ro

Site-uri:
www.bunatatidinsecuime.ro
www.szekelyfalat.ro
Vă rugăm să completaţi în căsuţele de mai jos datele de contact. Veţi primi răspuns pe e-mail-ul precizat de Dvs. în 24 de ore (veţi primi răspuns în 24 de ore, pe adresa de e-mail precizată de dvs).
Trimite mesajul!
Înapoi Sus
Prima paginăProduseleMagazineleDespre noiContact