Produse noi

Salam secuiesc cu suncă

Pulpa de porc, carne porc, slanina, sare, condimente naturale. Membrana artificiala necomestibilă!

Salam secuiesc cu suncă

Pulpa de porc, carne porc, slanina, sare, condimente naturale. Membrana artificiala necomestibilă!

Ruladă la cuptor

Piept de porc fara os, sare, condimente naturale. Produs obtinut prin coacere, legat traditional cu sfoara.

Ruladă secuiasca de porc

Carne de porc, cotlet de porc, sare, condimente naturale. Produs obtinut prin coacere, legat traditional cu sfoara.

Cârnați Grill

Carne porc, sare, condimente naturale. Produs crud afumat. Membrana naturala.

Salam de vânat

Carne de cerb, carne de mistre, carne de porc, sare, condimente naturale. Produs fiert éi dublu afumat. Membrana artificiala necomestibila.
Alte produse
Prima pagină
Slogan text
Ori de câte ori îmi amintesc de tradiţia tăierii porcului din copilărie, mă cuprinde un sentiment de bucurie; îmi amintesc că pregăteam multe bunătăţi timp de câteva zile , iar mai apoi familia se înfrupta din ele mai bine de jumătate de an.

La acest eveniment ne adunam toată familia, cu mic , cu mare și ne bucuram împreuna de una dintre vechile tradiţii ale zonei. Deoarece aceste tradiţii sunt tot mai rare și toata lumea vorbește cu mult drag despre produsele de casă gustoase, în iarna anului 2012 am decis să readucem trecutul sub denumirea de Szekelyfalat pentru dumneavoastră și familia dumneavoastră.

Din porci cumpăraţi de la gospodari locali, preparam produse ale căror reţete le-am moștenit din străbuni, de la sângerete și caltaboș, toba și carnaţi la slănina afumata, rulada și șunca. Dincolo de tradiţiile locale, am ţinut cont si de sănătatea dumneavoastră si am eliminat de pe eticheta tot ce se marchează de obicei cu litera E.

Ne-ar bucura enorm daca ne-aţi ajuta prin opiniile, propunerile si cerinţele dumneavoastră în privinţa lărgirii paletei de produse. Vă stăm la dispoziţie oricând! Haideţi să întreprindem o munca în echipa, dumneavoastră concepeţi ideea, noi o executam. Numeroasele reacţii pozitive primite zi de zi de la dumneavoastră sunt rodul eforturilor noastre.
Iată câteva comentarii:

Gyöngyvér Molnár

Îmi doresc ca întotdeauna să am bani să pot cumpăra de la voi. Felicitări!!

Judit Fülöp

Dacă vizităm Gheorgheni-ul, nu pot lipsi cumpărăturile din aceste bunătăţi tradiţionale, cumpără şi tu, vei vedea că merită, toate sunt foarte gustoase!
Toate comentarii
Înapoi Sus
Prima paginăProduseleMagazineleDespre noiContact